Spyletjenester

Spyling er viktig å gjennomføre regelmessig, for å hindre tette avløpsrør. Vi hjelpe deg mer enn gjerne med spyletjenester, tining av vann og avløpsrør, spyling av tette rør og vannrens av gamle rør.

Vi stiller oss også til disposisjon for mekanisk rens av gamle rør, spyling og rens av rør før rehabilitering med strømpe og etterkontroll av nye røranlegg. Spyling blir spesielt viktig for fettholdige rør, og større boligsameier bør legge vekt på vedlikeholdsspyling av rør og kummer for å hindre oversvømmelse og skade.

De aller fleste av oss vil på et eller annet tidspunkt måtte ta stilling til en tett do, en tett vask eller et tett avløp. Dette er sjelden en gledelig nyhet, og vi ønsker å hjelpe våre kunder både med å forhindre og løse opp i tett WC, tett bunnledning, tett kloakk, tett avløp og andre blokkeringer. Dette kan være i form av fjerning av fremmedlegemer, eller rett og slett et tett sluk på bad, kjeller, kjøkken eller vaskerom.

Er du ute etter spyletjenester?

AKERSHUS MILJØ AS
Kirkeveien 2, 1449 Drøbak
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept All”, you consent to the use of all the cookies.