bildet viser Varebil foran blokker

Terningkast 6 til Akershus Miljø AS!

Varebil foran blokker

Med 24-timers service jobber Oslo Pumpeservice døgnet rundt for å kunne tilby sine kunder pumpeservice, vedlikehold, rehabilitering og salg av alle typer pumper til VA- og VVS-bransjen. Etter over 25 år i bransjen har de opparbeidet seg en anselig erfaring og et godt rykte, men sånt kommer ikke av seg selv; man må jobbe hardt og ha gode partnere!

«Vi har brukt mange ulike tilbydere for tømming og spyling av pumpekummer og avløpsledninger opp gjennom, men ingen leverer som Akershus Miljø AS!» Kjetil Kleven er daglig leder i Oslo Pumpeservice og han er helt tydelig på en ting; «Vi trenger noen vi kan stole på! Noen vi vet kommer på kort varsel, noen som alltid leverer, som ser behovet med en gang – og som vi kan sparre og diskutere med, slik at vi sammen finner den beste løsningen for kunden. Og det er gull verdt!»

Vi er avhengige av å jobbe med noen som skjønner hva vi driver med!

Når utstyr og kompetanse teller

Det Kleven peker på er et viktig element; kombinasjonen av godt utstyr og kompetanse kommer alltid kunden til gode! Når oppdraget er utført og alle er fornøyde, er det lett å se at man har lykkes godt og alt har fungert.

«Noe av det viktigste for oss, er at Akershus Miljø AS har flere biler tilgjengelig i Stor-Oslo og Viken der vi jobber mest, og dermed kan ta uforutsette oppdrag. De har godt og riktig utstyr – og mennesker som vet hva de driver med. For eksempel kan vi gjennomføre service hos en kunde der vi oppdager at det er behov for tømming. Og takket være Akershus Miljø AS kan vi, uten å tenke mer på det, love kunden at vi vil sørge for både tømming og gjennomført service samme dag – for vi vet at de kommer og gjør jobben. Også på kort varsel!

Og dette trygger både kunden og oss på en måte som er helt uten sidestykke!»

Og med en sånn attest er det ingen tvil – vi vil fortsette å levere.

Ikke bare til Oslo Pumpeservice og Kjetil Kleven, men til alle kunder som trenger oss!

 

 

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept All”, you consent to the use of all the cookies.